Hirdetés

Így védd meg az AirPods fülhallgatód a tolvajoktól



|

Felbukkant egy ötletes matrica, amelynek a használatával nagyobb biztonságban lesz az AirPods.

Hirdetés

Az Apple AirPods fülhallgatójával nem mindenki elégedett, a termék mindenesetre nagy sikert jelent. Mivel elég drága, ezért jobb vigyázni rá, már csak azért is, mert a tolvajok is kedvelik. 

Hirdetés

Egyes vélemények szerint a töltésre alkalmas tokjában fogselyemnek néz ki az AirPods - valaki pedig ezt szeretné kihasználni, és fokozni az eszköz védelmét. 

1610 forintnak megfelelő összegért már létezik olyan speciális matrica, amellyel az AirPods valóban egyszerű fogselyemnek néz ki - és így valószínűleg egyetlen tolvaj sem akarja majd elemelni senkitől. 

A matricát a tok elejére lehet felragasztani, és mivel hitelesnek tűnik, ezért senki nem akarja majd alaposabban megnézni a dobozt. Ami azt illeti, akár egy irodában is ott lehetne hagyni az asztalon, valószínűleg senki sem nyúlna hozzá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.