Hirdetés

Iiyama monitorok 1 ms-os válaszidővel



|

A gyors reakcióidő miatt nem kerülhetett IPS vagy VA panel a kijelzőkbe.

Hirdetés

Az iiyama két új monitort is bemutatott, amelyek meglehetősen gyors válaszidővel rendelkeznek. Ebből következősen sajnos nem IPS, de még csak nem is VA panel található bennük, hanem TN típusú. Ez azonban 1-2 milliszekundumos reakcióidőknél gyakorlatilag várható.

 

Noha a megadott érték csak G2G értéket jelent, még így is figyelemreméltó adatról van szó. A 23 hüvelykes modell az E2473HS kódnév alatt lesz kereshető, míg a 27 hüvelykes változat jelzése E2773HS lesz. Mindkettő 1920 x 1080-as, Full HD-s felbontást kínál, azonban csak a nagyobbik verzió bír 1 milliszekundumos válaszidővel.

 

Az utóbbi 1200:1-es kontrasztarányt, és 5 millió:1 dinamikus kontrasztarányt kínál, ez pedig könnyen elérhető egy LED-es háttérvilágítású panelen. Mindkét monitor megkapta a gyártó X-Res technológiáját, amely az elmosódott képeket és a szöveget hivatott vizuálisan feljavítani. A kijelzők ára 280 és 331 dollár, a megjelenés novemberben várható.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.