Hirdetés

Ilyen a Google Glass tenisz közben



|

Az amerikai Bethanie Mattek-Sands nevét mindenki megjegyezte a Wimbledonon.

Hirdetés

Bár az amerikai teniszező Bethanie Mattek-Sandset nem az elképesztő teljesítménye miatt, de mindenki alaposan megjegyezte az idei Wimbledonon. A világranglista 58. helyezettje a versenyen azzal vetette magát észre, hogy Google Glasst hordott. 

Mattek-Sands a mérközések alatt nem viselhette az okosszemüveget, az előírások szerint ugyanis csak normál szemüveget hordhatnak a játékosok. Ez ugyanakkor nem akadályozta meg őt abban, hogy a megnyitón és az edzéseken is viselje. Mattek-Sands azt is elárulta, hogy mindegyik játékostársa élénken érdeklődött a Glass iránt. 

Azért, hogy jobban el tudjuk képzelni, milyen viselni az okosszemüveget, a teniszező felvett egy videót  a saját élményeiről. A furcsa divatérzékkel és érdekes hajviselettel rendelkező Mattek-Sands így élt együtt a Google okosszemüvegével:

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.