Hirdetés

Ilyen a gyereknek való Apple Watch



|

A CES-en is ott volt a francia C-Way.

Hirdetés

A CES sok témakört érintett, és részben a gyerekeknek is szólt. Nekik talán túlzás egy Apple Watch, de jól jöhet egy okosóra, főleg, ha GPS is van benne. 

Hirdetés

Mire jó egy okosóra egy gyereknek? A legfontosabb, hogy a szülő tudja követni a tartózkodási helyét a beépített GPS-nek hála. A C-Way órájánál ehhez csupán egy appot kell megnyitni, és mindig látható, hol a gyerkőc. 

A helyadatok továbbítását havi 5 euróért lehet kérni a beépített EDGE adatkapcsolaton keresztül. 

A C-Way emellett ütemezni is képes: ilyenkor az eszköz figyelmezteti a viselőjét az előre rögzített adatokra, a szülőknek pedig továbbítja, hogy a jelenlegi helyadat egyezik-e az ütemezettel. 

A francia startup órájára szöveges üzeneteket is lehet küldeni. Az akkumulátora egy feltöltéssel 48 órát bír, és életkortól függően lehet variálni külsőre a kütyüt. Kisebb LCD kijelző és legós előlap is lehet rajta. 

A gyártónak van egy Bubble nevű okos ébresztőórája is, amely a levegőminőség figyelése mellett egyirányú hangbeszélgetésre is alkalmas. A két termék ára 149 és 139 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.