Hirdetés

Ilyen a luxus és az Android Wear 2.0 együtt



|

1650 dollárba kerül a TAG Heuer Connected Modular 45, amelyen szinte minden cserélhető.

Hirdetés

Ma már számos árkategóriában választhatunk, ha új okosórát szeretnénk. Általában azonban többet kell fizetnünk, ha minőségi kialakításra vágyunk. 

Hirdetés

A TAG Heuer okosórájánál ez kifejezetten igaz. A 2015 végén érkezett első Android Wear-alapú órája 1500 dollárba került, és olyan sikeres lett, hogy itt az utód, menetrend szerint. 

A TAG Heuer Connected Modular 45 ára már 1650 dollár, ennél a viselhető eszköznél viszont szinte minden elemet (nem csak a szíjat) testre szabhatunk a rendelés előtt - és után is. 

A Modular 45 nagy előnye, hogy amikor meguntuk az okosórás részt, esetleg évek múlva a hardver elavult, akkor sem kell kidobnunk: az hagyományos óraként tovább működhet, ha az óramodult cseréljük. 

Az újdonság egyébként egy 1,4 hüvelykes, kerek AMOLED kijelzőt kapott, ami alatt egy Intel Atom Z34XX szériás processzor rejtőzik. Ezt egy 410 mAh-s akku, GPS, NFC és vízálló burkolat egészítik ki. A kijelző karcálló, az Android Wear 2.0 pedig Android Pay-támogatással bír. 

A TAG Heuer mégis a dizájn miatt alkotott nagyot az órával, amely értelemszerűen inkább a luxustermékek iránt érdeklődőknek kelti majd fel a figyelmét. Bár elsőre azt hinnénk, ilyen emberből nincs sok, a gyártó első okosórájából mégis sokkal több fogyott a vártnál. A luxusóráknál pedig nem szükséges milliókat eladni ahhoz, hogy a termékből siker legyen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.