Hirdetés

Ilyen egy ígéretes kínai táblagép



|

A Chuwi Apollo Lake-alapú táblagépe 3000 x 2000-es felbontású kijelzőt kaphat.

Hirdetés

A kínai Chuwi egy új táblagépen dolgozik, amelybe az Intel Apollo Lake-alapú Celeron N3450-es processzora kerül, valamint egy nagyfelbontású kijelző. 

Hirdetés

Bár név, megjelenési dátum és ár még nincs, képek már akadnak az új tabletről. Ebbe egyébként 3000 x 2000-es felbontású kijelző kerül, vagyis ugyanúgy 3:2-es képarányú a panel, mint a Microsoft Surface Bookjában. 

Bár konkrét adatok nincsenek a méretekkel kapcsolatban, egyes becslések szerint elképzelhető, hogy ugyanúgy 13,5 hüvelykes a kijelző. 

Az már kiderült, hogy a 10-ujjas multitouch-ot támogató képernyő alatt 4 GB RAM egészíti ki a 6 wattos fogyasztású, négymagos, 1,1 GHz-es CPU-t. Az órajele 2,2 GHz-ig emelhető, az Intel HD Graphics 500 pedig 200 és 700 MHz között ketyeg. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.