Hirdetés

Ilyen lesz a Galaxy S6, vége a Google Glassnak - heti hírösszefoglaló



|

Jó eséllyel tudjuk, hogyan néz majd ki a Galaxy S6. A Google Glass új életet kezd - heti hírösszefoglalónk.

Hirdetés

Hirdetés

Jön a Samsung Galaxy S6, a Sony Xperia Z4 és az LG G4

Egyre közelednek a következő csúcstelefonok. Az LG G4-ről annyit tudni, hogy várhatóan lesz egy limitált kiadása, amelybe nem Quad HD-s, hanem egyenesen 3K-s kijelző kerül. A Sony állítólag nem tervezi át a csúcskészülékét, újra az Xperia Z3 dizájnjával próbálkozik. A Samsung viszont alaposan megújítja a Galaxy S6-ot, ami az iPhone 6 által képviselt vonalakat követi. A kiszivárgott információkból és alkatrészfotókból úgy néz ki, olyan lesz, mint ezen a képen. Már csak 3 hét választ el minket a bemutatótól. 

 

Az iPhone 6-ra hasonlít - HDBLOG.it

 

Még mindig nem sláger a Lollipop

Elég régen volt, hogy a Google útjára indította a Lollipop frissítést, azonban a nyalókás verzió a mai napig nem érkezett meg a legtöbb zászlóshajóra sem. Szinte minden gyártó kénytelen volt visszatáncolni az ígéretétől, az HTC-nek sem jött össze a 90 napon belüli megjelenés. Mindezek fényében nem meglepő, hogy csak 1,6 százalékon áll az Android Lollipop főverziója. 

 

Nagyon lassan érkezik az új főverzió

 

A Google Glass a nulláról kezdi újra

A Google Tony Fadellnek, a Nest ügyvezetőjének a kezébe adta a Glass okosszemüveget. A jelenleg ismert verzió életének vége, az utód fejlesztését pedig a nulláról kezdik el. Ezúttal nem lesz kísérleti program és előzetes verzió, addig nem lehet majd hozzájutni az új változathoz, amíg nem tökéletesítik a végfelhasználók számára. Fadell célja a tökéletesség, a sikerre pedig sokan garanciának tekintik, hogy ő az iPod atyja. 

 

Vége

 

DDR4 az egekben

A DDR4-es memóriák tömeges elterjedésére sajnos egy darabig még várni kell. Igaz, hogy vannak processzorok és alaplapok, amelyek támogatják az új szabványt, de ha valaki össze akar rakni egy ilyen erős gépet, mindhárom alkatrészből újra lesz szüksége. Ezek ára egyelőre nagyon magas, de ez nem tartja vissza a gyártókat a kísérletezéstől. A G.SKILL például szereti, ha a nevéhez fűződnek a legmagasabb órajelek. A Ripjaws 4 szériás moduljaik órajelét ezúttal sikerült 4355 MHz-re emelniük

 

4355 MHz-re emelték az órajelet

 

Itt az érintős Office

A Windows 10 előzetes kiadását próbálgató felhasználók számára elérhetővé váltak az érintésre optimalizált Office programcsomag alkalmazásai. A Word, az Excel és a Powerpoint a Windows Áruházból telepíthetőek. Egyelőre minden funkciójuk ingyenes, ugyanis bétákról van szó. A végleges változatban értelemszerűen lesznek olyan elemek, amikhez már Office 365-előfizetés is kell. 

 

A bétában minden ingyenes

 

Ti melyik csúcstelefont várjátok a legjobban?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.