Hirdetés

Ilyen lesz az Aerocool legújabb háza



|

A Gamescom rendezvényen is látható lesz az új Dead Silence 230 számítógépház.

Hirdetés

Az Aerocool legújabb számítógépháza a Dead Silence 230 (DS-230), amely már az idei, augusztus 18-21. között megrendezett Gamescomon látható lesz

Hirdetés

A DS széria nagy sikert aratott az olyan modellekkel, mint a DS Cube vagy a DS 200, ezért nem meglepő, hogy sok mindent örökölt a DS-230 a DS-200-tól. 

Az elegáns külső alatt bőven van zajszűrés, mindkét oldalsó és az eltávolítható felső panel két réteg zajszűrő anyaggal van ellátva. 

A ház LED-es világítást kapott, ami hét színben és három eltérő világítási módban tud pompázni. Összesen hat ventilátor fér a házba, és a sebességüktől függően eltérő színben világítanak. 

A hatékony belső helykihasználás miatt még jobb a légáramlás és a kábelkezelés. Belül két 2,5 hüvelykes és három 3,5 hüvelykes meghajtó fér el, videokártyából 413 milliméter hosszú, CPU-hűtőből 170 milliméter magas fér be a DS-230-ba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.