Hirdetés

Ilyen lesz az MSI legjobb alaplapja



|

Megvillantották a zászlóshajónak szánt X99S Gaming 9 AC-t.

Hirdetés

Sajnos az Intel kicsit sem sieti el a Broadwell platform piacra dobását, így az igazán új processzorokra és laptopokra még nagyon sokat kell várnunk, az Ivy Bridge nyugdíjazása ellenére is. Persze apróbb újdonságok azért akadnak, úgy mint a hamarosan érkező Haswell-E CPU-k, amelyek asztali fronton képviselik majd a csúcskategóriát. Mivel ezekhez új alaplapok is kellenek, egyre több gyártó villantja meg a leendő zászlóshajóját. Így tett az MSI is. 

Hirdetés

Az LGA2011-2 foglalatú alaplapjuk az X99S Gaming 9 AC fedőnévre hallgat, és így értelemszerűen az Intel X99 Express lapkakészletére épül. A Haswell-E processzorok mellett a DDR4-es memóriákat is támogatja, négycsatornában (összesen nyolc foglalatot találunk rajta). 

PCI-Express 3.0 x16 slotból öt darab van, és megoldott a 4-utas SLI és CrossFireX is. A régebbi 6 Gbps-os SATA portból nyolcat kínál az alaplap, de van rajta SATA Express és M.2 csatolófelület is. A 802.11 ac-s WLAN-t Killer E2200-as gigabites Ethernet és 8 USB 3.0-ás port egészítik ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.