Hirdetés

Ilyen lesz az új Apple Watch



|

Fejlődik az almás okosóra, de külsőre a hírek szerint egyáltalán nem változik.

Hirdetés

Közeledik az új iPhone, és úgy tűnik, hogy az Apple Watch következő kiadása is. Ezúttal nem csak szoftverfrissítésekre és szíjakra lehet számítani. 

Hirdetés

Az idei év második felében két megújult Apple Watch is érkezhet. A KGI elemzője, Ming-Chi Kuo szerint az egyik jobb processzort kínál majd, míg a másikba GPS és barométer kerül. 

Az utóbbit Apple Watch 2 néven emlegetik majd, és ebben az akkumulátor is nagyobb lesz a plusz funkciók miatt. 

Jó hír a jelenlegi tulajdonosok számára, hogy a dizájn semmit sem változik, vagyis a mostani felhasználók és az óráik nem mennek ki hamar a divatból. 

Kuo egyébként biztosra veszi azt is, hogy az Apple divatos okosórája 2017-ben sem vált dizájnt, vagyis hosszú távra terveznek a modellekkel. 

Kuo az egyik legmegbízhatóbb forrás, ha új Apple termékekről van szó, így nyugodtan várhatjuk az ősszel érkező új okosórákat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.