Hirdetés

Ilyen lett a PNY GeForce GTX 1080 XLR8 OC



|

Gyárilag megnövelt órajeleket és egyedi léghűtést kapott a PNY új videokártyája.

Hirdetés

A PNY bemutatta a legújabb prémium grafikus vezérlőjét, egy áttervezett GeForce GTX 1080-at. Ez lett a GeForce GTX 1080 XLR8 OC

Hirdetés

A videokártya az NVIDIA referencia-PCB-jét veszi alapul, azonban egyedi léghűtést kapott, gyárilag megnövelt órajelekkel. 

A GPU órajele 1708 MHz, GPU Boost mellett már 1848 MHz. Összehasonlításképp, a referencia-órajelek értéke 1607 és 1733 MHz. A GDDR5X memória effektív órajele nem változott, maradt 10 GHz. 

A hűtő egy alumínium lamellákból összeálló dupla bordát kapott, ami közvetlen érintkezéssel, 8 milliméteres, nikkelezett réz hőcsövekkel vezeti el a hőt. 

Mindezt három darab 80 milliméteres ventilátor hűti, amelyek mind kikapcsolva maradnak a GPU tétlen állapotában, ezzel csökkentve a zajt. 

A kártya egy 8-tűs PCIe csatlakozón keresztül kapja az energiát, és három DisplayPort 1.4, egy HDMI 2.0b és egy dual-link DVI kimenetet kínál. A PNY videokártyája 659,99 dollárért vihető haza. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.