Hirdetés

Ilyen lett az AMD új processzorhűtője



|

Maximális sebességen is csendesebb az AMD Wraith.

Hirdetés

Az AMD bemutatta az új referenciahűtőjét, amely egy léghűtéses megoldás a processzoraihoz. A neve AMD Wraith, a feladata pedig az volt, hogy megoldja az eddigi referenciahűtő zajproblémáit. 

Hirdetés

A zajjal leginkább a 95-125 watt közötti fogyasztással rendelkező processzoroknál és APU-knál volt probléma eddig. 

Az AMD Wraith elképzelhető, hogy önállóan is kapható lesz vagy pedig a jelenlegi és a jövőbeli processzorok közül a prémium kiadású dobozokban kap majd helyet. 

Természetesen az AMD élőben is megmutatta, hogy mit tud az újdonsága. Ezek alapján az eddigi gyári megoldásnál jóval halkabb a mostani hűtő, még maximális sebességen is. 

Az AMD Wraith egy nagyobb hűtőbordával dolgozik az eddiginél, és a ventilátora is nagyobb. Természetesen jutott rá egy LED-es háttérvilágítású AMD logó is, a trend kedvéért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.