Hirdetés

Íme a számítógépház, amibe egy szem por sem jut be



|

A Silverstone Mammoth MM01 gépháza laboratóriumi körülményekhez mérhető tisztaságot garantál.

Hirdetés

Tovább bővítette Mammoth termékcsaládját a Silverstone, az MM01 számítógépház több szempontból is jó befektetésnek tűnik. A robusztus megjelenésű fekete szörnyeteg kivehető alaplap tálcája és felső panelje mellett nagyméretű grafikus kártyák és processzorhűtők befogadására is alkalmas. Hét 3,5-es HDD mellett négy 2,5-es SSD fér el a házban, ami speciális kialakításával az átlátható kábelezést is megkönnyíti. A megfelelő hűtésről két nagyméretű Air Penetrator gondoskodik, a hagyományos házi ventilátorokkal is versenyre kelő erővel.

Hirdetés

A Silverstone házának legnagyobb újdonsága a HEPA szűrök használata. A laboratóriumokban, tisztaszobákban is használt megoldás minden más módszernél hatékonyabban szűri meg a gépbe érkező levegőt, így elvileg egyetlen porszem sem kerülhet be. A lefelé néző ventilátor nyílások megóvják az értékes alkatrészeket a nedvességtől is, ha véletlenül sikerülne ráborítani egy pohár kólát a gépre, akkor sem történik semmi baj.

Aki nem engedheti meg magának az egyébként kiváló, de mégis csak 330 dollárt kóstáló Mammoth MM01-et, annak érdemes lehet kipróbálnia a Silverstone másik új kiegészítőjét. Az FF124BY bármilyen 120 mm-es ventilátorra felhelyezhető és meglehetősen hatékonyan tartja távol a port. A műanyag keretbe épített szűrőből és a vibrációt elnyelő szilikon rétegből álló eszközért 11,44 dollárt kér a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.