Hirdetés

ImgBurn 2.3.2, a mindenes lemezkép-kezelő



|

Az ingyenes alkalmazással az optikai lemezekkel kapcsolatos legtöbb feladat elvégezhető.

Hirdetés

A szoftver - nevéhez méltóan - fő funkciója a különféle formátumú képfájlok lemezre írása, erre természetesen tökéletesen alkalmas (az összes ismert formátumot támogatja), emellett tud adatlemezekről ISO formátumú képfájlt készíteni. Ami igazán újítás a korábbi verzióihoz képest, hogy -- „rendes" íróprogramhoz hasonlóan -- immáron képes fájlokat is lemezre égetni. Ez a funkció nem annyira kidolgozott, mint mondjuk a Neróban, például nem képes megmutatni az elkészítendő lemezünk mappastruktúráját, éppen ezért fokozott óvatossággal használjuk. Nekünk csak az a dolgunk, hogy megmutassuk a programnak a kiírandó állományokat és mappákat, ő pedig elvégzi a többit. Extra képességei közül érdemes kiemelni a képfájl és a lemez tartalmát összehasonlító modulját vagy pedig az optikai lemez átfogó ellenőrzését -- ez utóbbit akár a megadott szektorokra is korlátozhatjuk.
Minden írótulajdonosnak ajánlott alkalmazás az ImgBurn, adat-írásra ugyan csak korlátozottan alkalmas, de képfájlok kezelésében nincs nála jobb szoftver.

 

imgburn_1.png

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.