Hirdetés

iModela 3D: faragjunk otthon 3D-ben!



|

A 3D nyomtatás manapság még nagyon drága mulatság - most egy picit mégis elérhetőbb lett.

Hirdetés

Persze ez nem azt jelenti, hogy mától kezdve mindenki otthonában fog különböző tárgyakat nyomtatni, de az iModela egy értékelhető lépésnek tűnik.

A 900 dolláros kütyü habból, modellező gipszből, műanyagból, vagy balsafából képes kifaragni a lemodellezett 3D-s objektumokat. A balsafa a világ egyik legkönnyebb fája, mely főleg Közép- és Dél-Amerikában lelhető fel. Kis súlya ellenére nagyon masszív, így tökéletes alapot nyújt áhított tárgyaink elkészítéséhez.

Méretét tekintve igen kicsi az eszköz, így csak apróbb tárgyakat tudunk vele készíteni. Mivel nem klasszikus 3D nyomtatásról van szó, hanem faragásos technológiáról, így valamivel egyszerűbb, és olcsóbb a készülék előállítása - ennek köszönhető, hogy a hobbimodellezők számára egészen életképes alternatíva lehet a Roland cég megoldása.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.