Hirdetés

IN WIN Na



|

Nem túl egyszerű újat mutatni a külső merevlemezek piacán, az IN WIN-nek azonban mégis sikerült.

Hirdetés

A furcsa nevű Na nem a tudásával emelkedik ki a többiek közül, hiszen „csupán” egy, az átlagosnál igényesebb kidolgozású külső merevlemez ház, amely 3,5 hüvelykes SATA merevlemezt képes fogadni és gépünkhöz USB illetve e-SATA csatolón keresztül kapcsolódik. A belsejében elhelyezett merevlemez rezonanciáját gumi bakok fogják fel, hűtéséről pedig egy hat centiméter átmérőjű, automatikus fordulatszám-szabályzással felszerelt ventilátor gondoskodik. A különlegesség nem itt rejtőzik, hanem a gyártó által felhasznált anyagokban.

 

 

inwin_na1_k.jpg
 

 

 

A külső ház nagy része természetesen műanyagból van, a teteje azonban kerámiából készült, amelyet eddig nem nagyon látunk számítógépünk közelében. Ennek köszönhetően a Na igencsak elüt a gép körül felhalmozott több hardvertől, leginkább egy kicsit vastagra nőtt tálcára hasonlít, kiváló választás lehet azok számára, akik egy különleges külsejű merevlemez házat keresnek – sajnos azonban hazánkban nem kapható.

 

 

inwin_na2_k.jpg
 

 

Termék: IN WIN Na

Forgalmazó: Mercury Impex Kft.

Ár: 50 US Dollár (körülbelül 11 000 forint)

Web: hopp.pcworld.hu/5722  

 

Adatok:

  • 3,5 hüvelykes merevlemez fogadása
  • USB és e-SATA csatolófelület
  • Kerámia "fedő"

 

Értékelés:

Előny: Szép, különleges külső, igényes belső kialakítás

Hátrány: FireWire csatoló hiánya

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.