Hirdetés

Indie játékok járhatnak az olcsóbb GeForce-ok mellé



|

Hazánkban is elérhető az NVIDIA legújabb promóciója.

Hirdetés

Ingyen játékokat általában a komolyabb grafikus vezérlőik mellé szoktak osztogatni a chiptervező vagy kártyagyártó vállalatok, az NVIDIA most a megfizethetőbb gamer termékei mellé hajlandó ajándékot adni. A hazánkban is elérhető promóció keretében a megfelelő boltokban GeForce GTX 1050, GTX 1050 Ti vagy GTX 1060 kártyákat vásárlók a Maize, a Redout, továbbá a Raw Data közül választhatnak.


Hirdetés


A játékok mind újnak nevezhetőek, mindhárom rendkívül pozitív értékeléseket kapott a Steam felhasználóitól. Az általában 20 euróért árult Maize egy első személyű kalandjáték, a 32 eurós Redout egy kegyetlen tempójú verseny, míg a 37 eurós Raw Data az eddigi egyik legfejlettebb VR-os FPS.



Az akcióban résztvevő videokártyák vásárlása előtt az érdeklődők mindenképp vegyék fel a kapcsolatot a bolttal, és győződjenek meg arról, hogy valóban jár ingyen játék a grafikus vezérlőjük mellé.


(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.