Hirdetés

Indilinx-alapú Super Talent SSD-k



|

Az UltraDrive MT 2,5 hüvelykes, és 3 Gbps-os SATA csatolót kapott.

Hirdetés

A Super Talent bemutatta legújabb SSD-meghajtóit, amelyek az UltraDrive szériát bővítik. Az UltraDrive MT meghajtók a 2,5 hüvelykes méretkategóriába tartoznak, és MLC vagy SLC NAND flash memóriával egyaránt elérhetőek.

 

A meghajtók az Indilinx BareFoot vezérlőjét használják, amihez a Martini firmware társul. Az UltraDrive MT SSD-i 3 gigabit per másodperces adatátvitelre alkalmas SATA csatolófelületet kaptak. Rendelkeznek TRIM-támogatással, és úgynevezett Garbage collection funkcióval.

 

A Super Talent új SSD-meghajtói 255 megabájt per másodperces olvasási és 250 megabájt per másodperces írási sebességet garantálnak. A modellek kapacitása változó, a legkisebb meghajtó 60 gigabájtos, míg a legnagyobb 240 gigabájtot képes tárolni. Árakról sajnos nem ejtett szót a gyártó.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.