Hirdetés

Ingyen DOOM járhat egyes AM3+ alaplapok mellé



|

Megpróbálkozik egy végső készletkisöpréssel az AMD.

Hirdetés

Az AMD processzoros gamer számítógépet összeállítani kívánóknak várhatóan nem lesz sok dolguk az ünnepi szezonban, hiszen a döntő többség a DDR4 memóriát használó, radikálisan jobb teljesítményt kínáló, már AM4 tokozású Zen processzorok jövő év eleji megjelenésére vár.


Hirdetés


Ez persze rossz hír az AMD és a gyártópartnerei számára, nem ártana az elkövetkező pár hónapban kisöpörni a raktáron maradt előző generációs alaplapok és processzorok javát. Ennek érdekében az AMD most úgy döntött, hogy egyes legalább 99 dollár fogyasztói árú AM3+ socketes alaplapok vásárlása esetén ingyen odaadja a nagy sikert aratott DOOM-ot a vásárlóknak. Globális promócióról van szó, ám egyelőre nem világos, hogy Magyarországon a gyakorlatban elérhető lesz-e a lehetőség.



Ha igen, akkor a vásárlóknak 2017. március 27-ig kell majd beváltaniuk az AMD weboldalán az alaplapjukhoz kapott kuponkódot. A játékosztogatás a készlet erejéig, vagy 2017. január 27-ig tart.


(Forrás: PC World, AMD Rewards ToS)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.