Hirdetés

Ingyen Foci-VB Full HD-ben DVB-T-n



|

DVB-T-n ingyen adják a focit az m1 HD és m2 HD csatornák

Hirdetés

Még csak nem is a fizetős MinDigTV Extrán, hanem az ingyenes m1 HD és m2 HD csatornákon kísérhetik figyelemmel a sportrajongók nagy felbontásban a futball világbajnokság eseményeit azok, akik valamilyen Full HD DVB-T vevőkészülékkel rendelkeznek.

 

Péntektől, azaz 2010. június 11-étől a MinDig TV digitális földfelszíni televíziós szolgáltatás felhasználói HD-minőségben nézhetik a Dél-Afrikai Futball Világbajnokság mérkőzéseit az m1 HD és m2 HD csatornáin. A lényeg persze az, hogy ezt előfizetési díj nélkül tehetik meg, az érintett csatornák kódolatlanok, ahogy a 2008-as nyári és a 2010-es téli olimpia esetében is azok voltak.

 

Ez a lépés része az Antenna Hungária digitális átállást elősegítő, figyelemfelhívó és ösztönző stratégiájának. A foci olyan tartalom, mely nagy felbontásban sokkal élvezhetőbb és a műsor ingyenessége elég jó figyelemfelkeltő, sőt kifejezetten kedvet is csinálhat az átálláshoz.

 

Citroen C3 a nyeremény
Citroen C3 a nyeremény

 

A kedvcsinálás része az AH nyereményjátéka is. Az Antenna Hungária Csoport májusban elindította a MinDig TV foci-vb akciójának kommunikációs kampányát, ennek keretében azok között, akik MinDig TV matricás készüléket vásárolnak és számlamásolatukat visszaküldik, egy Citroen C3 személygépkocsi és egy Panasonic plazmatelevízió kerül kisorsolásra. Matrica lehet alkalmas TV-n vagy dekóderen, jelenleg 10 féle dekóder és 79 integrált televíziókészülék típus adja a matricás kínálatot. Az AH közleménye szerint jelenleg országszerte több mint 600 üzletben vásárolhatunk ilyen vevőeszközt.

 

MinDigTV
MinDigTV

 

Az AH célja, hogy a vásárlók számára megbízható üzleteket, akik hajlandóak folyamatosan részt venni a MinDigTV matricás eszközök forgalmazásában szakértői bolthálózatba szervezze. Most az Euronics országos bolthálózat - összesen 126 üzlet - csatlakozott a Hivatalos MinDig TV Üzlethálózat programjához. Az Euronicsnál a május végén elindult MinDig TV Extra kódolt, előfizetéses csatornákat kínáló szolgáltatására is elő lehet fizetni. (Frekvenciatáblázat például itt.)

 

Megjegyzendő, hogy a nemrég indított fizetős MinDigTV Extra csomagban nincs egyetlen HD adó, így HD sportadó sem, így a világbajnokság sugárzása átmeneti hiánypótlásként is felfogható. Az AH megvalósította a műsorkínálat jelentős bővítését az Extrával, ugyanakkor a kábeles körökben harmadik legnézettebb hazai csatorna valahogy kimaradt a kínálatból, így még mindig van mit pótolni. Volt, aki az Extra indulásakor a kártyaellátás fennakadására panaszkodott a DVB-T blogon, de az Antenna Hungária szerint a kezdeti fennakadás csak az Euronics esetében volt tapasztalható és csupán néhány napig.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.