Hirdetés

Ingyen grafikus kártya a BFG-től!



|

Az AGP-s BFG kártyák tulajdonosai most ingyen válthatnak PCI Expresses verzióra.

Hirdetés

Örülhetünk és egyben szomorkodhatunk is a BFG ma bejelentett akciója láttán. A kizárólag NVIDIA grafikus kártyákat gyártó cég a régi fejlesztésű, AGP-s csatolófelülettel szerelt vezérlőket birtokló felhasználóknak kíván kedveskedni egy olyan csereakcióval, mely révén bárki ingyen juthat PCI Express-es NVIDIA kártyához. Sőt, további 50 dollárért erősebb grafikus maggal felvértezett VGA is kérhető, a legerősebb variáns egy GeForce 9800 GT lehet.

 

bfg_offer.png
 

 

A pontos cserefolyamatot a fenti táblázaton láthatjuk, sajnos ennél több variációra nincs lehetőség. A gyártó kiemelten jelzi, hogy csak a hibátlan,  jó állapotban lévő kártyáit tudja visszavenni, illetve a PCI Express platformra - elsősorban alaplapcsere - történő váltásban semmiféle segítséget nem tud nyújtani.

 

Eddig tartott az öröm, jöhet a búslakodás. A korlátozott ideig tartó akció ugyanis csak az Egyesült Államok lakóira érvényes. Nekünk ismét csak az irigykedés marad, az álmodozás a "Lehetőségek Országáról".

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.