Hirdetés

Ingyen HD-filmek a Sonytól



|

A Sony új akciójával a hezitálókat igyekszik a Blu-ray felé téríteni.

Hirdetés

A HD-DVD tábor kezdhet gondolkodni valami nagy dobáson, mivel a Sony új akciója, ami július 1-től szeptember 30-ig tart, valószínűleg komoly előnyhöz juttatja a Blu-ray lemezes tábort. Az akció keretében a Blu-ray lejátszókhoz a vásárlók öt darab filmet választhatnak a 21 címet tartalmazó listából, így az új HD formátum lejátszásának lehetősége mellé rögtön meg is kapják az emberek az első komolyabb adag filmet, s mindezt ingyen!

 

A lehetőséget a PlayStation 3 vásárlók is kihasználhatják, így aki eddig várt a konzol beszerzésével, az nagyon jól jár. A hivatalos oldalra még nem kerültek ki az akció részletei, de várhatóan Európa sem marad ki a jóból.

 

Forrás: GameStar Online

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.