Hirdetés

Ingyen játék egyes AMD processzorok mellé



|

A vállalat április közepén bővíti a Never Settle Reloaded kampányát.

Hirdetés

Tegnap délután valószínűleg sokak számára érdekes pletykával állt elő a német Hardware Luxx portál, ugyanis eredeti beszámolójuk alapján az AMD ingyen SimCity játékot adott volna egyes grafikus processzorral is rendelkező központi egységei (APU-i) mellé. Röviddel a cikkük publikálása után a gyártó megerősítette az értesülést, elméletileg április 18-tól kezdve indul a PR-os hadművelet.


A hír alátámasztása ellenére az AMD egyelőre nem közölt részleteket az akcióval kapcsolatban, így a résztvevő piacokat és APU modelleket homály fedi, bár a lenti dián az A8 / A10 családok, továbbá specifikusan az A8-5600K említésre kerültek. A portál meg nem erősített információi szerint a március elején elérhetővé vált SimCity csak az első mézesmadzag lesz, a jövőben egyéb címek is felkerülnek majd a palettára.


Az AMD Never Settle Reloaded kampányára válaszul jelenleg az NVIDIA is futtat egy akciót, amelyben a GeForce GTX 650 vagy gyorsabb kártyák mellé online játékokban elkölthető fizetőeszköz jár. A vállalatoknak is komoly pénzükbe kerülő marketinges fogások magyarázata valószínűleg a hanyatló GPU-eladásokban keresendő.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.