Hirdetés

Ingyen nyomtathat a Canonnal



|

Eddig 400 ezren kértek ingyen fényképnyomatot, mától mi magyarok is megtehetjük.

Hirdetés

 

youprint.jpg

A tintasugaras fotóprintereiről és színes lézernyomtatóiról egyaránt világszerte ismert gyártó bejelentette, hogy négy további országra is kiterjeszti sikeres „Your Print" elnevezésű internetes szolgáltatását, amely mától Magyarországon, Csehországban, Szlovákiában és Lengyelországban is elérhető a www.yourprint.canon-europe.com címen.

A weboldal titkosított kapcsolatot használ személyes adataink védelme érdekében. A Choose Country linkre bökve Magyarország kiválasztása után már honosított kezelőfelületen küldhetjük be kérésünket.

A szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a felhasználó az Interneten keresztül ingyenes tesztnyomatot rendeljen kedvenc fotójáról, amely az általa kiválasztott Canon nyomtatóval készült.

A „Your Print" két éve indult, az érdeklődők 95%-a használta a szolgáltatást, a két esztendő alatt több mint 400 000 fényképet küldtek vissza a weblapon megadható postacímre.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.