Hirdetés

Ingyen Wi-Fi az olimpia alatt a londoni metrón



|

Szélessávú kapcsolat biztosítja majd a tömegközlekedést választó tömegek számára a metróállomásokon, hogy ne maradjanak le semmi érdekesről.

Hirdetés

A Virgin Media nyerte el a lehetőséget, hogy kiépítsen egy 802.11n Wi-Fi hálózatot 80 metróállomáson London utcái alatt. Mindez azt jeleni, hogy szélessávú net fogadja majd az utasokat az idei olimpia ideje alatt, amelyre automatikusan csatlakozhatnak majd. Az alagútban ugyan elmegy majd a vétel, de várakozás közben akár videókat is nézhetnek, tehát nem kell túl sok kompromisszumot kötni. A Virgin Media tervei között azt szerepel, hogy 2012 végére már 120 állomáson lesz majd mindenki számára elérhető Wi-Fi.



Sávszélességre pedig szükség lesz, tavaly már tesztelték az olimpia technológiai központját, amelynek kulcsszerepe lesz a világ olimpiai információkkal és adatokkal való ellátásában. Csak a hivatalos rendszeren kilencmillió eszköz kapcsolódik majd a hálóra. Ebben még nincsenek benne a látogatók, akik feltehetően a játék ideje alatt London egész területén követni akarják majd (lehetőleg élőben) az eseményeket.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.