Hirdetés

Canon mini szkenner: 50 csekk percenként



|

Kis helyigényű asztali szkenner kifejezetten csekk beolvasásra.

Hirdetés

Olyan vállalatok számára ajánlja a Canon CR-50-es csekkbeolvasóját, akik a gyorsabb ügyintézés érdekében már nem központilag, hanem a kirendeltségeken dolgozzák fel a befizetéseket és helytakarékos megoldás keresnek.

 

A Canon imageFORMULA CR-50 csekkolvasó legfeljebb 50 csekk/perc beolvasási sebességet biztosít. Eltérően a például postán látható síkágyas megoldásoktól egy lapbehúzós szerkezetről van szó, mely hardver tekintetében több szempontból is felkészült a kötegelt feldolgozás kihívásaira. Infravörös adagolás-érzékelője észleli, ha az adagoló több csekket húz be, az állítható papírvastagság pedig biztosítja a megbízható csekkfeldolgozást, és minimálisra csökkenti a papír begyűrődésének kockázatát. A Fine Text Filtering funkció csökkenti a felesleges „zajt" a mintázott háttérre írt képeken. Az aktiválható beépített lehúzó segítségével - amely többek között az alacsony tintaszintre is figyelmeztet -, a jóváhagyási információk rányomtathatók a csekkre, amely segíti az auditáláshoz szükséges nyomon követési követelmények teljesítését. A „kiegészítő" szolgáltatás segítségével pedig a visszatérési vagy a csekkhez kapcsolódó adatok rányomtathatók a beolvasott képekre.

 

 

 

 

A speciális - például banki vagy pénzügyi - programokat használó ágazatok számára az imageFORMULA CR-50 modellhez egy szoftverfejlesztői készlet (SDK) is elérhető, amellyel a fejlesztők integrálhatják a készüléket egy meglévő rendszerbe. Az imageFORMULA CR-50 2011. júliustól már elérhető Magyarországon.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.