Hirdetés

Inkább ne hajigáld a Nexus 6P okostelefonod



|

A kisebbik idei Nexustól eltérően nem egyszerű javítani a készüléket.

Hirdetés

Az elmúlt néhány hétben rengeteg komoly érdeklődés által övezett elektronikai eszköz került piacra, így bőven volt dolguk az iFixIt mindent szétszerelő munkatársainak. Az LG által készített Nexus 5X készüléket már korábban szétkapták: könnyen javíthatónak bizonyult, így szerelhetőségre 7/10 pontszámot kapott a buherátoroktól.

Hirdetés


A héten végre a jóval drágább Huawei Nexus 6P is kezükbe akadt, az unibody házas készülék sajnos nem nyerte el a tetszésüket. A javíthatósági indexen 2/10 pontszámot kapott: az erős ragasztónak köszönhetően nehezen jön le a hátlapja, ráadásul a szétszerelési művelet során nagyon könnyű betörni a kamera lencséje előtt lévő üveget is.


Az alacsony pontszám másik fő oka, hogy a berepedt előlapi panel és érintőkijelző kiszereléséhez az egész telefont szét kell kapni. A hétköznapok során ezek a komponensek sérülnek meg a leggyakrabban, amelyet régóta szokás figyelembe venni a szervizelési költségek optimalizálása miatt.


(Forrás: GSMArena, iFixIt)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.