Hirdetés

Integrált 7.1-es hangzással újít a Sharkoon háza



|

Az M25-W ATX-es midi torony virtuális 7.1-es térhangzást kínál egy integrált hangkártyával.

Hirdetés

A Sharkoon bővítette a számítógépházainak a kínálatát. Az M25-W egy ATX-es midi torony, amely feketében és fehérben létezik, és különlegességként integrált hangkártyát is kínál. 

Hirdetés

Ez utóbbi teszi lehetővé a virtuális 7.1-es térhangzást az előlapi audiocsatlakozón keresztül. 

A 45 x 21 x 46,5 centiméteres és 6,5 kilogrammos ház egy nagy oldalsó akril ablakot kapott, amit előretelepített, 120 milliméteres LED-es ventilátor világít meg hátulról. 

Alulra a tápegységhez három darab 3,5 hüvelykes meghajtó fér. A kábelkezelésre is optimalizált házba maximum 40 centiméter hosszú videokártya és 20,5 centiméter hosszú PSU fér be. A hardvereket előretelepített porszűrők védik, a felsőt mágnesek rögzítik. 

Előre két 120 milliméteres légkavarót helyezett a gyártó, de 140 milliméteresre is cserélhető az előlapi hűtés. Felülre három 120-as vagy két 140-es ventilátor helyezhető el. 

A 7.1-es virtuális hangzást egy windowsos szoftver garantálja, egyéb extra funkciókkal. Az integrált USB-s hangkártya a belső USB porton keresztül csatlakozik az alaplaphoz, a sztereó mód driver nélkül is működik. 

A Sharkoon M25-W ára 54,90 euró, az M25-V integrált hangkártya és akril oldalablak nélkül 44,90 euróba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.