Hirdetés

Integrált hangkártya gyilkos a Creative-től



|

A Sound Blaster Easy Record teljes értékű hangkártyaként is funkcionál.

Hirdetés

Egy-két ritka kivételtől eltekintve az alaplapra integrált hangvezérlők (de említhetnénk akár a notebook hangvezérlőket is) nem jelentenek megfelelő minőségű hardveres környezetet a hangfelvételekhez és hanglejátszáshoz. A nem megfelelő szűrés és végletekig leegyszerűsített kivitelezés miatt az integrált hangvezérlők összeszedik a gép elektromos interferenciáit, ami a végeredményben is visszahallható lesz. Természetesen érthető, hogy az integrált megoldásoknál elsősorban a termék árát helyezik a minőség elé, ezért nem várhatunk professzionális teljesítményt.


Az Creative Sound Blaster Easy Recorddal egy csapásra kiküszöbölhetjük a fent említett problémákat, ráadásul USB-n csatlakozik, tehát minden PC-n használható, továbbá meghajtóprogram telepítését sem igényli. Az Easy Record kábelkorbácsán a szabványos 3,5mm-es jack bemenet mellett RCA csatlakoztathatóságot is kínál -- szintén bemeneti oldalon --, így nem csak hordozható eszközök és mikrofonok csatlakoztathatók, hanem komolyabb audio-videó rendszer elemei, vagy a gyártó szerint akár lemezjátszó is. A felvételhez egy könnyen kezelhető szoftvert is mellékel a gyártó, ami lépésről-lépésre segíti a felhasználót a felvétel elkészítésében.

 

sb_easy.png
 

 

Alkalmazkodva a PC-s környezethez, a kimenetre szintén hagyományos sztereó 3,5mm-es jack alzat került, a többhangszórós hangrendszereket az Easy Record tehát nem támogatja, viszont a Sound Blaster CMSS és EAX-ről nem kell lemondanunk.


A Creative Sound Blaster Easy Record október közepén érkezik a boltokba, 35 dolláros végfelhasználói áron.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.