Hirdetés

Intel alaplapok SLI támogatással



|

A CrossFire után az SLI-t is támogatják az Intel lapkakészletek?

Hirdetés

Az egyik legnagyobb IT bulvárlap a tajvani Computex kiállításon lencsevégre kapott egy asztali -- valójában munkaállomásokba szánt -- alaplapot, mely az aláírás szerint támogatja az NVIDIA-féle dupla grafikus kártyás üzemmódot, az SLI-t.

 

sli_on_intel_k.jpg

Fotó: The Inquierer

 

Az Intelnek mindenképpen szüksége van az SLI támogatásra, ha a játékosoknak szánt szegmensbe is szeretne eredményeket felmutatni, ugyanis az ATI CrossFire technológia nem elég az üdvösséghez. A The Inquierer úgy tudja, hogy az NVIDIA az SLI-ért cserébe megkapta az 1600 megaherztes FSB-re és Xeon processzorok támogatására vonatkozó licenszeket megkapta -- ez utóbbi feltetlenül szükséges lépés volt, ha V8.1 platform alá olyan alaplapot kíván tenni az Intel, amely az NVIDIA kétkártyás megoldását támogatja az ellenségnek felfogható AMD/ATI CrossFire helyett.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.