Hirdetés

Intel: baj van a Haswellel



|

Az Intel elismerte, hogy USB-s gondok vannak a Haswellel, de azt ígérte, javítja ezeket.

Hirdetés

Az Intel megerősítette, hogy USB-s problémától szenved a következőgenerációs lapkakészlete, a Haswell. A hiba egészen pontosan abban merül ki, hogy az USB 3.0-ás eszközök egy idő után eltűnnek, ahogyan készenléti állapotba váltanak. Előfordul, hogy az eszközöket ismét csatlakoztatni kell. 

A gyártó hozzátette, hogy adatvesztés vagy sérülés veszélye nem áll fenn, illetve, hogy csak néhány USB 3.0-ás pendrive-nál tapasztalták a hibát, a többi USB-s eszköznél nem. Az első kijavított lapkákat már április 19-én megkaphatják a felhasználók, a végső változat pedig állítólag július 15-től lesz elérhető. 

A PC-s gyártók már most megkapják a Haswellt, ami az újgenerációs Intel processzorként az ultrabookokat és a hibrideket hajtja majd. Az Intel egyben azt is ígéri az új mikroarchitektúrával, hogy a vállalat történelme során az eddigi legnagyobb javulást hozzák el az akkumulátoros üzemidőt illetően. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.