Hirdetés

Intel Chipset Identification Utility



|

Letölthető az Intel lapkakészleteket azonosító ingyenes programja.

Hirdetés

Bár az Intel által készített program csak a gyártó saját chipkészleteit tudja azonosítani, így is nagyon hasznos alkalmazás, mert legalább azt megmondja, hogy alaplapunk nem Intel alapú. Az chipek azonosításán túl még két hasznos funkciója is van: közvetlenül „kivisz” minket az Intel chipseteket bemutató oldalára, illetve az azokhoz való alaplapi drivereket tartalmazó letöltési oldalra.

A program mindössze 160 kilobájt és telepítést sem igényel, közvetlenül futtatható akár USB-s memóriakulcsról is. CD-ről sajnos nem működik, mert munkája során a program mappájában hoz létre kell hoznia néhány ideiglenes fájlt.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.