Hirdetés

Intel Core 2 Duo



|

Az Intel valóságos élményparkot csinált a Hungaroringből!

Hirdetés

Az Intel bár technológiai cégnek vallja magát, elsődleges profilja továbbra is a szilikonfejlesztés, azaz processzorok és lapkák gyártása. Ebben az évben mutatta be Core architektúrájú központi egységeit, amellyel ismét fölényre tehet szert az AMD felett. A rendezvényen nem csak a sajtó volt jelen, hanem a partnerek is - egész Közép-Európából.


Ehhez mérten szervezték meg a programokat is, amelyek között a szakmaiak szinte eltörpültek. Sokkal inkább koncentráltak az autózás és annak fajtáinak élményére - a nap végére mindenki megtalálta a magának való járművet, amivel bejárhatta akár a Hungaroring nagypályáját is, nézzék csak!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.