Hirdetés

Intel: jöhetnek a 99 dolláros táblagépek



|

A haswelles laptopok ára 299, míg a hibrid gépeké 349 dollárnál kezdődhet.

Hirdetés

Tegnap kötelességének eleget téve Brian Krzanich vezérigazgató karmesteri közreműködésével az Intel beszámolt az idei harmadik negyedéves pénzügyi eredményeiről. A Wall Street várakozásait összességében minimálisan meghaladva a vállalat 13,5 milliárd dolláros bevételt és 3 milliárd dolláros nyereséget könyvelt el.

Hirdetés


Az esemény jellegétől eltekintve a vállalat nem csak a befektetőinek szolgált jó hírekkel, ugyanis a vezérigazgató szerint az elkövetkező hetekben (másképp fogalmazva a karácsonyi bevásárlási időszak kezdetére) több tucat kedvező árú inteles eszköz kerül majd piacra. Az úriember várakozásai alapján az Atom processzoros táblagépek 99 dollárnál, a Haswell architektúrás központi egységű noteszgépek 299 dollárnál, míg a tablet-laptop hibrid eszközök 349 dollárnál kezdődhetnek.


Táblagépes fronton a legérdekesebb eszközöknek a Windows 8.1-es táblagépek nevezhetőek, a legolcsóbb Intel Atom CPU-s darabok olyan 330 dollár körül válhatnak elérhetővé. Ha teljesítmény szempontjából nem is lesznek kitűnőek, ám az univerzális felhasználási lehetőségeik miatt sokak érdeklődését felkelthetik, hiszen monitorral, egérrel és billentyűzettel megtoldva őket nem megterhelő feladatokra hagyományos számítógépként használhatóak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.