Hirdetés

Intel: nehéz lesz hagyományos notebookot eladni



|

Egyre inkább előtérbe kerülnek az érintésérzékeny eszközök.

Hirdetés

Egy ideje már jól látható, hogy az okostelefonok után a PC-k sem kerülhetik el végül az érintésérzékeny kijelzők használatát. Az Intel szerint ez a tendencia folytatódik majd, a folyamat pedig sokkal gyorsabban lezajlik, mint azt gondolnánk.

 

Paul Otellini, a cég ügyvezetője azt mondta, ő maga sosem gondolta, hogy a képernyőjéhez kellene valaha is nyúlnia, de a dolog egészen jól működik. Összességében elmondható, hogy az idő múlásával egyre nehezebb lesz eladni egy olyan notebookot, amely nem érintőképernyős.

 

Jelenleg kevés olyan PC van, amely érintésérzékeny. A Windows 8 érkezésével azonban a helyzet változhat, hiszen a Microsoft új operációs rendszere elsődlegesen az érintést favorizálja. Emiatt várható, hogy a legtöbb noteszgépbe bekerül majd ez a funkció.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.