Hirdetés

ioSafe: ütésálló adattárolók alumínium és titán házban



|

Az USB 3.0-án át kommunikáló eszközök minden fizikai behatásnak képesek ellenállni.

Hirdetés

Az ioSafe stílusos és figyelemreméltó új adattárolókkal jelentkezik, amelyek Rugged Portable névre hallgatnak. Az eszközök valóban hordozhatóak, és valóban ütésállóak: szinte bármilyen behatásnak képesek ellenállni. Burkolatuk alumínium vagy titán, tartalmuk HDD vagy SSD.

 

A Full Suspension Drive, HydroSafe, ChemSafe, EnviroSafe és AltiSafe technológiáknak hála az adathordozók ellenállnak az ütéseknek, sértetlenek maradnak a vízben, gázolajban, különféle olajokban vagy hidraulikus folyadékokban. Emellett kibírják az UV-sugárzást, az esőt, ködöt, jégesőt. Az alumínium változat (amelybe merevlemez kerül) 4572 méteres magasságban is üzemképes, míg a titánnal borított SSD-meghajtónak a 9144 méteres magasság is elviselhető marad.

 

A gyártó egy 12+ hónapos szolgáltatást is mellékel az eszközökhöz. Ennek a lényege, hogy ha bármilyen probléma merül fel a meghajtóval, akkor 5000 dollár értékben vállalják az adatok visszanyerésének költségét. A legolcsóbb ioSafe Rugged Portable ára 150 dollár. A merevlemezes verziók 250 gigabájttól 1 terabájtig választhatóak, míg az SSD-s változat esetében 256 vagy 512 gigabájtos modellt kérhetünk.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.