Hirdetés

Ipari SSD a Super Talenttől



|

A MasterDrive KX3 1,8 hüvelykes kialakítást kapott, és extrém körülmények között is működik.

Hirdetés

A Super Talent bemutatta a MasterDrive SSD-sorozatának legújabb tagját, a MasterDrive KX3-at. Az 1,8 hüvelykes meghajtó 3 gigabit per másodperces SATA interfészt használ. A fém házzal ellátott adattároló ipari szolgálatra készült, így -40 és +85 Celsius-fok közötti hőmérséklettartományban is képes üzemelni.

 

Elsősorban mobil eszközökben lehet majd használatos, amelyeket szintén kevésbé barátságos környezetekben való használatra szánnak. A KX3 szekvenciális olvasási és írási sebessége eléri a 250 és a 140 megabájt per másodpercet.

 

A Super Talent újdonsága 32, 64, 128 és 256 gigabájtos kapacitásokban lesz elérhető. Sajnos a MasterDrive KX3 SSD-k árairól nem esett szó.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.