Hirdetés

iPhone-ból távirányító



|

Ha úgyis mindenhová magaddal cipeled, vedd még több hasznát!

Hirdetés

Amióta tombol az iPhone-mánia, se szeri, se száma az újabb és újabb alkalmazásoknak, kiegészítőknek, játékoknak és programoknak, amiket persze mind feltétlenül be kell szerezni. Sosincs karnyújtásnyi távolságnál messzebb az iPhone-od? Használd ki, csinálj vele most még több mindent!

 

 

 

 

 

A i-Got-Control nevű kiegészítű kütyü segítségével most univerzális távirányítót fabrikálhatsz a telefonból. Ha csatlakoztattad, csak töltsd le a hozzá tartozó szoftvert, és máris megjelenik a színes kezelőfelület. Talán nem nyújtja ugyanazt az érzést, mint a hagyományos eszközökön a kiálló műanyag gombok nyomkodása, de azért reméljük, ez nem veszi el a kedvedet a használatától.

 

 

 

 

 

 

Mint a legtöbb általános távirányító, ez is programozható, kényed-kedved szerint testre szabható. Multimédia lejátszó, hifi, tévé, könnyed váltás az eszközök között, ezernyi programozott lehetőség, plusz amiket te "tanítasz" neki. Az iPhone-on kívül iPod Touch-ra és iPadre is csatlakoztatható, nem igényel külön áramforrást, az ára pedig hetven dollár a ThinkGeeken.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.