Hirdetés

Irodai PC 146 dollárért?



|

A YellowSheepRiver cég a CeBIT-en mutatta be szemtelenül olcsó PC-jét.

Hirdetés

Általános irodai használatra szánt, Municator névre hallgató kisgépe kizárólag kínai fejlesztésű elemekből épül fel. 400/800 MHz frekvenciájú Godson 2C processzor adja a visszafogott, de szövegszerkesztésre és internetezésre tökéletesen elegendő számítási teljesítményt, 40 GB merevlemez és 256 MB RAM körítéssel. A mintegy 40 dekagrammos, arasznyi hosszú, vékony gépházon 4 darab USB 2.0, PS/2, Ethernet 10/100 és VGA csatlakozások találhatók.

YellowSheepRiver Municator

Szoftver oldalról a Thinix Linux szolgál alapul, Mozilla böngészővel, FireFox levelezővel, mplayer médialejátszóval, GAIM és Skype csevegőalkalmazásokkal és Red Office irodai csomaggal.

Kellő számú megrendelés esetén várható az alaplap és az operációs rendszer továbbfejlesztése, így a továbbiakban még olcsóbb és gyorsabb Municatorra számíthatunk.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.