Hirdetés

Ismét késik a Phenom 9700 és 9900?



|

Tajvani alaplapgyártók informácói szerint a Phenom 9700 és 9900 ismét késik. Az AMD tagad.

Hirdetés

 

phenom_1.jpg

Több tajvani alaplapgyártó cég is azt jelentette, hogy információi szerint az AMD legújabb négymagos processzorai, a Phenom 9700 és 9900 ismételten késnek majd.

 

A pletykák szerint bufferproblémák miatt nem jelenik meg a 9700 és a 9900 - ehelyett 2008 harmadik negyedévében ezek javított változata, a 9750 és a 9950 kerülne forgalomba, hogy növeljék a felhasználók bizalmát.

 

phenom_2.jpg

 

Az Engadget informácói szerint az AMD ezzel szemben azon az állásponton van, hogy a tervezetteknek megfelelően a második negyedévben már megjelennek a magasabb órajelű négymagos Phenom processzorok, ugyanis a buffergondot orvosolni tudták.

 

Ennek ellenére az AMD nem nyilatkozott a pontos típusokról és órajelekről, így könnyen elképzelhető, hogy valóban a 9750 és a 9950 kerül elsőként a piacra, valamikor a második negyedév legvégén.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.