Hirdetés

Itt a 30 GB-os írható HD DVD!



|

A Verbatimé a világ első 30 gigabájtos dupla rétegű, egy oldalas írható HD DVD-je.

Hirdetés

A Verbatim újdonsága az első, mely kompatibilis a jelenleg forgalomban lévő HD DVD írókkal és olvasókkal is. Az új, egyoldalas ám két adatréteggel 30 gigabájtos kapacitású médium akár 4 óra HD (High Definition) minőségű videóanyag tárolására is képes. A 30 gigabájtos írható HD DVD javasolt kiskereskedelmi ára 4429 Ft lesz. Az iker-réteg technológiával készülő média kapacitása 30 gigabájt, jelenleg egyszeres sebességgel írható.

 

 

verbatimhddvd_dl_.jpg

 

 

Az új írható média a fokozottan megbízható AZO technológiával készült. Az új adathordozó gyártásánál a DVD-R DL 2P gyártási eljárást alkalmazzák, azaz a két réteg egyazon oldalon kap helyet, közvetlenül egymás mellett. A kivételes pontosságot igénylő eljárás során tulajdonképpen két tökéletesen sima HD DVD felület kerül egymásra. A gyártó nyilatkozata szerint az új média nemcsak óriási kapacitást nyújt, hanem kompatibilis a legtöbb forgalomban lévő íróval, illetve különösen alkalmas az adatok hosszú távú tárolására.

 

Kíváncsian várjuk az új médiát, igaz, ahhoz előbb írókat is kellene találnunk a kereskedők árlistáin, ami egyelőre még várat magára.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.