Hirdetés

Itt a Biostar legjobb alaplapja



|

A legújabb Haswell processzorokkal is megbirkózik a Hi-Fi Z97WE.

Hirdetés

A Biostar bemutatta a csúcskategóriás, Z97-alapú alaplapját. A Hi-Fi Z97WE kódnévre hallgató eszköz szabványos ATX-es megoldás, a legújabb Z97-es lapkakészlettel, továbbfejlesztett integrált audióval. 

Hirdetés

Az alaplap támogatja a jelenlegi Haswell processzorokat, illetve azokat is, amelyek a frissítések keretében jönnek ki. Az LGA1150-es lap négy darab DDR3-as memóriafoglalatot kínál, két darab PCIe 3.0 x16-os slotot, két PCIe x1 slotot és két legacy PCI férőhelyet. A SATA-kapcsolatok keretében hat SATA3-as eszközt használhatunk, illetve egy M.2-eset, miközben SATA-Express csatlakozónak nem jutott hely

Hátul két USB 2.0-ás, négy USB 3.0-ás portot, dual gigabites Ethernet csatolót, PS/2 portot, HDMI-t, VGA-t és DVI-t is találunk, miközben a 8-csatornás audiót (a hardver PURO Audio néven ismert) egy optikai TOSLINK kimenet kíséri. A pontos megjelenésről nem adott ki információt a Biostar, de a Hi-Fi Z97WE ára várhatóan 150 dollár környékén mozoghat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.