Hirdetés

Itt a Canon EOS-1D X SLR csúcsmodell



|

Hivatásos fényképészek számára készült az új EOS-1D X is.

Hirdetés

Bemutatta a Canon következő generációs professzionális digitális SLR fényképezőgépét, az EOS-1D X modellt. Az új gép már a Canon professzionális rendszerének 10. generációja, sebességben, felbontásban és képminőségben is többet nyújt elődeinél.


Az új fényképezőgép csúcsmodellben új, 18,1 megapixel felbontású, teljes méretű érzékelő található, átalakították az autofókusz (AF) rendszert és bevezették az új, két DIGIC 5+ processzorral dolgozó nagy teljesítményű fénymérési technológiát. Az új architektúra 100-51 200 közötti, akár 204 800-ig bővíthető ISO tartományt kínál, míg a két fokozatú képzajcsökkentésnek és a két DIGIC 5+ processzornak köszönhetően igen szerény fényviszonyok között is egyszerűbben készíthetők jó minőségű, kis képzajszintű képek. Minőségi Full HD 1080p videó rögzíthető, intra-frame video kódolással, azaz a mozgások finomságának teljes megőrzésével. Másodpercenként akár 12 vagy 14 sebességű sorozatfelvételre is van lehetőség. 61 pontos automata fókusz rendszer és 100 000 képpontos RGB AE fénymérés segíti az automatikát (DIGIC 4 technológiával). 3,2 hüvelykes Clear View II 1040k LCD segít a kezelésben és még Ethernet port is található a készüléken.

 

 

Kieran Magee, a Canon professzionális termékekért felelős marketing-igazgatója így jellemezte az EOS-1D X-et: „Olyan sokoldalú, nagy teljesítményű fényképezőgépet készítettünk, amely minden eddiginél több fényképész igényeinek felel meg."

 

 

 

Az EOS-1D X a klasszikus EOS-1 sorozat korábbi modelljeinél nagyobb, jobban kitapintható gombokat kínál a felhasználók számára, amelyek szélsőséges körülmények között - például kesztyű viselése esetén - megkönnyítik a beállítások vezérlését. Az érintésérzékeny vezérlőkeréknek és a két többfunkciós vezérlőnek köszönhetően könnyebben módosíthatók a beállítások, a testre szabható funkciógombok segítségével pedig egyéni igényeiknek megfelelően állítható be a fényképezőgép, illetve gyorsan elérhetők a leggyakrabban használt funkciók és előbeállítások. Az EOS-1D X magnézium váza tartós és könnyű ötvözetből készült. A Canon EOS integrált tisztítási rendszerének legújabb változata a Canon objektívektől átvett technológiát használja, amely az ultrahangos motorokhoz hasonló hullámalapú rezgésekkel még hatékonyabban távolítja el az érzékelőről a szennyeződéseket. A továbbfejlesztett 400.000 zárciklust biztosít a fényképészek számára. Az integrált gigabites Ethernet port még adapter használata nélkül is gyors és megbízható képátvitelt biztosít a helyszíni eseményekről vagy stúdiókból. Az opciós WFT-E6 adapterrel Wi-Fi-n is áttölthetők az anyagok. A Canon bőséges objektív kínálatával használható a készülék, kiegészíthető még Bluetooth és GPS modulokkal is.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.