Hirdetés

Itt a friss PC World, irány a nappali



|

Friss lapszámunkban megmutatjuk, miként építhetsz apró PC-t a tévéd mellé, valamint Filmbox mozihónap kuponnal is megajándékozunk.

Hirdetés

Sokan azt hiszik, hogy a PC csak az irodában és a dolgozó szobában mutat jó, pedig a személyi számítógép lehet kicsi, stílusos, csendes és villámgyors, egyszerűen kezelhető. Az elmúlt időszakban megjelentek a kifejezetten a nappalikba szánt játék-PC-k, amelyek fejlesztésekor a gyártók a fentebb felsorolt jellemzőket tartották a legfontosabbnak.





A mai játékkonzoloknál kisebb, vagány dizájnnal megáldott, igazán erős számítógépet tehetünk így a tévénk mellé, amely amellett, hogy könnyen kezelhető, a PC minden rugalmasságát megőrizte. Ez utóbbi talán a legfontosabb tényező, mert lehetővé teszi, hogy egyetlen gép szolgálja ki játék-, multimédia- és minden egyéb igényünket - hosszú-hosszú éveken át. Friss lapszámunkban bemutatjuk a legjobb megvásárolható konzolverő PC-ket, valamint egy saját konfigurációt is összeállítunk.





Decemberi magazinunkból ezen felül kiderül, hogy melyek a legjobb megfizethető GPU-k és mini-ITX Z170-es alaplapok, illetve azok az alkalmazások, amelyeket mindenáron érdemes elkerülni. A karácsonyi vásárlási rohamra felkészülve felkutattuk a legjobb vételeket, amelyeket vétek a boltokban hagyni, illetve megmutatjuk azokat a csapdákat, amelyeket érdemes elkerülni a vásárlás alatt.





Tippjeinkből pedig megtudhatod, hogy miként válhatsz igazi Facebook-guruvá, hogy miként érdemes biztonsági másolatot készíteni DVD-gyűjteményedről, illetve hogyan készíthetsz moddolással személyre szabott Androidot.





A lap mellé ezúttal is ajándékba adjuk a legjobb vírusvédelmi szoftvereket, az Ashampoo UnInstaller programeltávolítóját, valamint a magazinhoz legújabb Windows 10 Supeguide kiadványunkat is hozzácsomagoltuk. Év végi meglepetésként ráadásul egy plusz ajándékkal is készültünk: Filmbox kuponnal, amely beváltását követően több mint ezer filmhez és sorozathoz, kilenc tévécsatornához - például Filmbox HD, Arthouse, Fashionbox HD, Fightbox HD, Docubox HD - nyerhetnek közvetlen hozzáférést olvasóink egy teljes hónapon keresztül.

További témáink részletesebben:



Mi kerüljön a fa alá?

Indul a nagy adventi roham, a boltok megteltek jobbnál jobb készülékekkel és csaliajánlatokkal. Segítünk átlátni a termékdömpinget, rámutatva a legjobb eszközökre, hogy csupa elégedett mosolyt láthass szenteste.

10+1 Facebook-tipp

Szinte naponta látogatjuk a közösségi oldalt, de a főoldalon túl csak ritkán merészkedünk. Érdemes körbe nézni, hiszen több rejtett, ámde hasznos beállítást is találhatunk.

Ég veled, Flash!

Fejlesztők, biztonsági szakemberek mostanság együtt temetik az Adobe bővítményét, amit Steve Jobs már évekkel ezelőtt a pokolba kívánt. Ideje elbúcsúznunk tőle?

Botrányos programok

Egy noteszgép, nemcsak egy eszköz, hanem egy felület, ahol remek ajánlatokkal és programokkal lehet bombázni a felhasználókat. Szinte mindegyik gyártó él a lehetőséggel, de vannak, akik túl messzire mennek.

Hirdetés


Írásainkról bővebben a részletes tartalmi leírásban olvashatsz. A magazinunk digitális változatát megtalálod a Digitalstand oldalán (a teljes verziók és a digitális magazinok a DVD-s változatnál érhetőek el). Ha belelapoznál a lapba, akkor azt is megteheted, ha ellátogatsz a galériánkba.

Illusztráció: Molnár Márti

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.