Hirdetés

Itt a GeForce GTX 1080 Rock Edition G1.Gaming



|

A Gigabyte videokártyája tulajdonképpen egy korábbi WindForce 3X hűtőegységet kapott.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a GeForce GTX 1080 Rock Edition G1.Gaming grafikus vezérlőjét, amelynek a pontos modellszáma GV-N1080G1 Rock-8GD lett. 

Hirdetés

A helyzetet leegyszerűsítve egy GeForce GTX 1080 WindForce OC videokártyáról (GV-N1080WF3OC-8GD) van szó, azonban egy régebbi generációba tartozó WindForce 3X hűtőegységgel. Ezt többek között a GeForce GTX 980 Ti G1.Gamingen is használta a gyártó. 

A kártya alapját adó PCB ugyanaz, mint a WindForce OC megoldásnál, ráadásul a tuning is egyforma. A GPU órajele alapból 1632 MHz, GPU Boost mellett 1771 MHz. A GDDR5X memória effektív órajele 10 GHz. 

A vezérlő az energiát egy 8-tűs PCIe csatlakozóból nyeri, kimenetek tekintetében három DisplayPort 1.4-et, egy HDMI 2.0b-t és egy dual-link DVI-t kínál. Sajnos a vételára még nem derült ki. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.