Hirdetés

Itt a Gigabyte GeForce GTX 970 Twin-Turbo



|

Két oldalról szívja a levegőt a Gigabyte új grafikus vezérlője.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb videokártyáját, a GeForce GTX 970 Twin-Turbót. A konkrét típus modellszáma a GV-N970TTOC-4GD. 

Hirdetés

A kártya érdekessége az egyedi dizájn, illetve a különleges hűtő, amely a légcsatornáin keresztül a PC házából kifelé küldi a forró levegőt. Valójában egyetlen légkavaró dolgozik benne - hogyan lehet akkor ez a hűtés Twin-Turbo?

A hűtőegység a gyártó szerint a kártya két eltérő oldaláról szívja a levegőt, ami annak köszönhető, hogy a GTX 970 rövidített áramköri lapkáját használták. 

 

 

A kártya természetesen gyárilag megnövelt teljesítményt kínál. A GPU órajele 1101 és 1241 MHz (GPU Boosttal), a memóriái 7012 MHz.

Lehet majd kapni OC nélküli kivitelben is, 1076 és 1216 MHz-es órajelekkel. Hátul DisplayPort 1.2, HDMI 2.0 és dual-link DVI csatolók találhatóak. A két vezérlő ára 300 és 310 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.