Hirdetés

Itt a Gigabyte Radeon R9 380X WindForce 2X



|

A gyártó egyedi, alapjáraton néma hűtőjével látták el a kártyát.

Hirdetés

A Gigabyte-nak már volt egy Radeon R9 380X videokártyája, egészen pontosan a G1.Gaming verzió. Most itt egy alternatíva, referencia-órajelekkel. 

Hirdetés

A Radeon R9 380X WindForce 2X a GV-R938XWF2-4GD kódnéven lesz keresendő a boltokban, és az egyedi PCB mellett a különlegessége a speciális hűtő. 

A WindForce 2X hűtőegység az alumínium lamellák alatt három darab közvetlen érintkezésű réz hőcsővel dolgozik, két 90 milliméteres ventilátorral kiegészítve. 

A légkavarók a szokásosnál is csendesebbek, ha a grafikus vezérlőnek nincs dolga. A GPU tétlen állapotában a ventilátorok lekapcsolnak. 

A videokártya a 28 nm-es Antigua lapkára épít. 2048 stream processzorról, 128 TMU-ról és 32 ROP-egységről van szó, 256 bites memóriabusszal, ami 4 GB memóriát kezel. 

A GPU órajele maradt 970 MHz, a memóriáé 5,7 GHz. A kártya az energiát egy 8-tűs PCIe csatlakozóból kapja, kimenetek tekintetében két dual-link DVI, egy DisplayPort 1.2a és egy HDMI 1.4a van - mindez 230 dollárba kerül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.