Hirdetés

Itt a Gigabyte X170-Extreme ECC alaplap



|

Az Intel C236 lapkakészletére épül az LGA1151-es foglalatú modell.

Hirdetés

A Gigabyte bemutatta a legújabb LGA1151-es foglalatú alaplapját, az X170-Extreme ECC-t. 

Hirdetés

Ezt a modellt munkaállomásokba és csúcskategóriás asztali gépekbe szánja a gyártó, amely ezúttal az Intel C236-os lapkakészletét vette alapul. 

Az alaplap támogatja a hatodikgenerációs Skylake processzorokat, illetve kezeli a Xeon E3-1200 V5 CPU-kat is. 

Szintén megoldott a DDR4 ECC memória támogatása az ATX-es alaplapon, amin két PCI-Express 3.0 x16 foglalat található (van egy harmadik is, 3.0 x4), illetve három PCIe 3.0 x1 slot. 

A modell nagy különlegessége az Intel 2-portos USB 3.1-es kontrollere, ami PCI-Express 3.0 x2 csatlakozás helyett PCI-Express 3.0 x4-et alkalmaz, így a 10 Gbps-os sávszélességet mindkét portnál képes ingadozások nélkül fenntartani. 

A- és C-típusú USB 3.1 is van, de akad négy USB 3.0, valamint Thunderbolt 3 és DisplayPort 1.2. Van továbbá két 32 Gbps-os M.2 slot, négy SATA Express csatlakozó és nyolc SATA port. Két gigabites Ethernet is akad, a hangzást pedig a Creative SoundCore 3D processzora turbózza fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.