Hirdetés

Itt a Google Glass ellenfele



|

Megelőzték a Google-t, a Recon Jet már most megvásárolható.

Hirdetés

A Google Glass készülékéről már elég régóta lehet hallani, és napról-napra többet. A sok adatbiztonság miatti aggodalom és az egyre sokasodó felhasználói videók mellett azt gondolhatnánk, hamarosan a kereskedelmi forgalomba is megérkezik az okosszemüveg. A helyzet az, hogy a Google-t valójában megelőzték. 

Ezúttal nem is egy ócska kínai másolatról van szó, hanem egy valódi riválisról, ami nem csak, hogy bemutatkozott, de már meg is rendelhető. A Recon Instruments így alaposan megelőzte a Google-t, amely a Glasst csak valamikor 2014. közepén szándékozik bevetni. 

A Recon Jet névre hallgató eszközbe egy 720p-s kamera, 1 GB RAM és 8 GB tárhely került. Természetesen van többféle érzékelő is, így a távolság, a sebesség, az időtartam és a pulzus mérése sem probléma. Bluetooth-on keresztül a hívásadatokat és az SMS-eket is megkapjuk a kétmagos ARM Cortex-A9-es processzorral hajtott szemüvegtől. Az eladások július 21-én rajtolnak, addig 499 dollárért lehet előrendelni. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.