Hirdetés

Itt a Huawei hibrid, windowsos MateBook táblagépe



|

Tetszetős hibrid gép lett a Huawei MateBook, amihez billentyűzet és toll is van.

Hirdetés

A Huawei eddig főként az androidos okostelefonjai miatt volt közismert, most azonban egy érdekes windowsos géppel újított a gyártó. 

Hirdetés

A Huawei MateBook egy 12,9 hüvelykes, 2160 x 1440-es felbontású IPS kijelzővel rendelkező hibrid táblagép, ami Windows 10-et futtat. Van hozzá digitális toll és lecsatolható billentyűzet is. 

A MateBook egy, a méretéhez képest kompakt és lapos, szinte keret nélküli kijelzővel rendelkező alumínium házas készülék. 

A legolcsóbb modell 799 euróba kerül: ebbe Intel Core M3-as processzor, 4 GB RAM és 128 GB tárhely került. A teljesítmény szükség szerint Core M7-ig fokozható, 8 GB RAM-mal és 512 GB tárhellyel, 1799 euróért cserébe. A toll ára 69, a billentyűzeté 149 euró, míg a MateDock 99-ért vihető. 

A Mate Pen 2048 szintű nyomásérzékenységgel dolgozik és lézeres pointernek is használható. A billentyűzet cseppálló, a tableten pedig akad ujjlenyomat-olvasó és sztereó hangszórók is. A 4430 mAh-s akku 10 órás üzemidőt biztosít. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.